Concurs

Concurs cu premii: Haină de ploaie Quechua, Bandană multifuncțională și Hanorac polar BFLY

Premiile pentru săptămâna asta sunt “pe albastru” , așa cum aș vrea eu să fie și cerul. Se pare că primăvara vine cum știe ea, cu multe ploi , așa că, hai să ne îmbrăcăm conform vremii.

Premiul 1: Haină de ploaie Quechua, damă S (XS) și o Bandană multifuncțională;
Premiul 2: Hanorac polar BFLY , damă M (S)

haina de ploaie polar, hanorac

Cred că deja se știe regula pe baza căreia funcționează concursul dar, ca să știe și cei care încă nu au aflat, să repetăm.
Trebuie să lași un comentariu pe blog sau pe facebook cu opinia ta privind îmbrăcămintea oferită ca și premiu.
De exemplu, comentariile pentru acest concurs trebuie să fie despre haina de ploaie, bandană sau hanorac polar.

Câștigătorii vor fi aleși aleator pe site-ul random.org și vor fi anunțați la aproximativ o săptămână după ce concursul va fi afișat.
Deci, pe data de 4.04.2018 se vor anunța câștigătorii acestei ediții.

Am o rugăminte la toți cei care vor să se înscrie la acest concurs: pe lângă comentariu să lăsați și o adresă cu contul de facebook, pentru o mai bună comunicare în vederea ridicării premiului.

Vă mulțumesc și aștept comentariile!

You Might Also Like

  • Rodica Ionita March 30, 2018 at 2:52 pm

    Haina de ploaie, bandana și hanoracul polar ne sunt foarte utile pe munte atunci când facem drumeții, pe mine m-ar ajuta mai ales ca albastru este culoarea mea preferata :-). Zi frumoasa!https://m.facebook.com/rodicacornelia.ionita

  • Popa Liliana March 31, 2018 at 5:54 am

    Chiar nu vrei sa te prinda ploaia (mai ales pe munte!) nepregatit! Deci haina de ploaie este indispensabila. In rest, daca nu ploua, te ajuta polarul si bandana! 🙂 https://m.facebook.com/alexandraliliana.popa